總金額: 會員:NT$ 0 非會員:NT$ 0 
(此金額尚未加上運費)
語言學習 英語
 
 
 
 
新托福聽力真經5
 作  者: 新航道託福研發中心編
 出版單位: 世界知識
 出版日期: 2017.11
 進貨日期: 2018/10/10
 ISBN: 9787501256204
 開  本: 16 開    
 定  價: 420
 售  價: 336
  會 員 價 : 308
推到Facebook 推到Plurk 推到Twitter
前往新書區 書籍介紹 購物流程  
 
編輯推薦:

本書收錄了2014年至2017年的大陸託福機經真題,組成10套完整聽力題目。內容涵蓋託福聽力常考的主要的場景和話題,題型設置嚴謹參照新託福官方指南,共分為8種主要題型。附錄部分附有聽力原文,同時對聽力題目進行逐題標注,並詳解答題策略,同時附贈免費下載的地道美式音頻,是廣大託福考生考前聽力衝刺的不二之選。


內容簡介:

一、完整收錄2014年∼2017年10套大陸機經原題。本書力求通過接近官方的考試難度,讓考生在考前衝刺階段有所磨練。我們建議考生在考前一兩個月內每週做完整的一套聽力來進行模擬,不斷適應真實考試的難度。

二、內容涵蓋聽力主考場景和話題。

本書中的聽力素材選擇考慮了託福真題的命題規律,涵蓋了聽力考試的多數話題,既包括師生對話、住宿、兼職、找工作及校園後勤等常見對話內容,也包括了人文(藝術史、音樂、文學)、社科(人類學、考古、歷史、哲學)及自然科學(環境工程、生物學、地球科學等)方面的演講內容。

三、題型設置嚴謹參照官方指南。

根據新託福官方指南的分類,託福聽力共分為8種題型。這8種題型在本書的題目設置中均有所涉及。通常,根據聽力真題的命題規律,每段聽力材料會有1道主旨題(內容主旨或目的主旨),若干道細節題,以及可能出現1道表意功能題、組織結構題、態度題或推論題。

四、逐題標注並詳解答題策略。

在本書的附錄部分,除了提供各聽力部分的原文以外,我們還為每道題詳細撰寫了答案說明,包括答案和題型說明、正確選項的原文出處、干擾選項的錯誤之處,部分題目還附有題型解題小tip。

五、附贈免費下載的地道美式音頻。
本書中的10套聽力材料全部邀請美籍外教進行錄音。考生既可以下載新航道圖書官方手機APP“嗨書”線上收聽(掃描封底的音頻二維碼),也可加入讀者QQ群索取電腦下載鏈接。


作者簡介:

新航道託福研發中心是新航道國際教育集團教學管理部下屬的研發機構,彙集新航道託福教學一線名師,善於將一線教學經驗與所研發產品相結合,其出版的輔導用書能夠充分把握新託福考試的命題規律,緊跟考試動態,實用高效。到目前為止,已自主研發託福考試類輔導用書百逾種,數百萬託福考生開券有益,贏得了數百萬讀者的高度認同!


圖書目錄:

Actual Test 01

Part I ……3

Reference ……182

Part II ……11

Reference ……187

Actual Test 02

Part I ……21

Reference…… 192

Part II ……29

Reference ……197

Actual Test 03

Part I ……39

Reference ……202

Part II ……47

Reference ……207

Actual Test 04

Part I ……57

Reference ……212

Part II ……65

Reference ……217

Actual Test 05

Part I ……75

Reference ……222

Part II ……83

Reference ……227

Actual Test 06

Part I ……93

Reference ……233

Part II ……101

Reference ……238

Actual Test 07

Part I ……111

Reference ……243

Part II ……119

Reference ……247

Actual Test 08

Part I ……129

Reference ……253

Part II ……137

Reference ……257

Actual Test 09

Part I ……147

Reference ……263

Part II ……155

Reference ……268

Actual Test 10

Part I ……165

Reference ……273

Part II ……173

Reference ……278

Reference ……181
Answerkey Table ……283


章節試讀:

Test 1

2T1C1



1. Why does the student speak with the professor?

A. To discuss anarchitectural concept she would like to work with.

B. To review herwork on a project she recently submitted.

C. To ask for assistance coming up with an idea for her assignment.

D. To go over anarticle the professor had assigned.



2. What point do the speakers make when they discuss thematerials used in the iceberg design?

A. The thicknessof materials requires that they be cut with special equipment.

B. The amount ofmaterials used reduced the impact on the environment.

C. The materialsare designed to help cool the building.

D. The materialsare more expensive than building materials typically used inurban structures.



3. Why does the professor mention retail space?

A. To point outhow quickly modern retail structures are built.

B. To providebackground on why the iceberg design was created.

C. To explain the cause of city developer’s tax problem.

D. To introducethe focus of the class’s next model project.



4. What does the professor say about air beams? Click on2 answers.

A. They permitan iceberg to assume a variety of shapes.

B. They take a longtime to manufacture.

C. They providesupport to the iceberg.

D. They are madepartly from steel.



5. Listen again to part of the conversation, then answer thequestion.

What can beinferred about the student?

A. She hadalready been to the Frank Lloyd Wright house.

B. She would prefer to leadthe tour, not be a group member.

C. She was not fully aware of the trip’s date.

D. She does notintend to go on the trip.


附錄

CONVERSATION 1

Listen to a conversation between astudent (S) and her architecture professor (P).



S: Yesterday I happened to be flicking through one of myroommate’s magazines when a striking digital image of an urban building caughtmy attention. The unusual form of the building, specifically the way its roofwas shaped into several steep, sharp points, it was reallyunique. Kind of futuristic, you know? When I stopped and actually read thearticle describing it, I was even more intrigued! The team that’s proposingthe design calls it an “iceberg.”

P: Yes, I’ve heard about that. The iceberg design is afascinating concept. Are you considering using that for your model project?

S: Yes, that’s exactly what I mean! It’s reallycutting-edge.

P: It is. What you’re working with, essentially, is a building that really boils down to two components: asteel skeleton and also a flexible high-tech plastic fabric that encases the steel skeleton.

S: Yeah! I remember reading that. It’s supposed to functionpretty much like a tent, right?

P: That’s correct! It uses hardly any building materials asa result. Fewer materials mean that it’s more environmentally friendly. Now, do you know why the iceberg was proposed?

S: No.

P: Well, it was the designer’s mission to create buildings that could be veryquickly assembled to provide attractive retail space.

S: Hmm…, interesting.

P: You see, undeveloped city sites need to be effectivelyused; otherwise they might become a huge financial burden to the propertyowner. The owner has to continue to pay taxes on the land, even when it’snothing more than an empty lot. So with their vision, they thought ofputting up an iceberg. The property owner would rent out the space and thatwould help generate income for the owner.

S: Awesome! I’m pretty sure that the iceberg concept wouldbe ideal for the project now.

P: Seems so. and you read about air beams in the magazinearticle, right?

S: Actually, I sawthe term used a couple of times, but I didn’t quite understand the details.

P: Well, one reason that this type of building is able to morph into such unusualshapes and lean its walls at such extreme angles is that empty sections ofplastic are sewn in, and these sections are then inflated with air. Theseinflated air beams make it possible to have different types of extensions oneach building, like the pointed sections of the roof you mentioned. and they’re sturdy, solid, and still verylight weight.

S: Ahh…I guess this is why they’re nicknamed “inflatablebuildings.”

P: That’s right, so they’re a feature critical to getright, ok?

S: Got it. I’ll make sure to get up to speed on that then.

P: Great! Oh, by the way, before you head off, are yougoing to be able to join the group for the field trip to the Frank Lloyd Wrighthouse? I have to submit the names to the dean. It’s on the 20th, remember?

S: Oh, yes, the 20th. It’s on the syllabus, but you saidthat it was voluntary, right?



EXPLANATIONS



1 A 【目的主旨題】

線索詞為教授所說:Are you considering using that foryour model project? 通過本句可以推斷出,這是學生正在考慮的一個學習內容,尚未實際開展。然而B、D選項都提到是教授已經安排或者學生已經提交的作業,均可排除。此題最容易混淆選項為C, 即學生想讓教授幫她想一個作業的思路。也就是說,學生沒有任何思路,尋求教授的幫助。而這點與原文不符的是,學生自己在magazine上看到了iceberg的概念,對其產生興趣來找教授探討。因此,C選項也是錯誤的。一般而言,目的主旨題的答案都在第一說話人寒暄過後提出,然後本題的第一說話人一上來就說了大段篇學術內容,而其目的實際上是借助了教授的角色表達出來的。針對這種情況,建議大家還是要找好表達意圖的關鍵字,例如:considering,think about,wondering等等,通過關鍵字位置來判定到底那一句話表達了對話的意圖。



2 B 【細節題】

線索詞為學生的表述:It’ssupposed to function pretty much like a tent, right? 即把iceberg比做tent,教授表示贊同並具體解釋道iceberg用材少的優點:Fewer materials mean that it’s moreenvironmentally friendly. B選項正是其優點同義替換,因此是正確選項。而該教授未提及材料可降溫、需削減厚度,故A和C均不正確。此外,教授提到用材少很環保,但未就價格上和一般建築材料進行對比,故B也不正確。



3 B 【組織結構題】

線索詞為教授對iceberg提出原因的提問:Now, do you know why the icebergwas proposed? 學生無法作答後,教授自行回答it was the designer’s mission to create buildings that could be very quickly assembledto provide attractive retail space. 因此教授提到retail space是為了說明iceberg設計的初衷,故B選項正確。雖然教授提到iceberg搭建方便快速,但無法推斷出A選項中表述的modern retail structures的建造速度,故A選項錯誤。retail space的建立是為了解決稅收問題,而非稅收問題產生的原因,故C選項錯誤。本部分未提及下次專案,故D選項錯誤。



4 AC 【細節題】

線索詞為學生對air beam的困惑,學生說:Actually, I saw the term used a couple of times, but I didn’t quite understand the details. 緊接著教授對airbeam這一術語進行瞭解釋,one reason that this type of building isable to morph into such unusual shapes and lean its walls at such extremeangles is that empty sections of plastic are sewnin and these sections are then inflated with air. 即符合A選項多種形狀和C選項支撐作用。對於學生的困惑,常見的關鍵字如don’t understand,confused,puzzled等等,後面的教授的回答部分是考察的重點。而該部分未提到生產時間的長短,故B選項不正確。教授的解釋部分說明empty sections of plastic,故air beam是塑膠質地,而非steel,所以D選項錯誤。



5 D 【推論題】

教授讓學生報名參加野外考察,學生說:but you said that it wasvoluntary, right? 通過本句可以推斷出學生是在委婉地表達自己不想參加。其中but一詞,表示有禮貌地否定對方的預期,是本題的重要做題依據。而學生想要引導旅程和已經去過Frank Lloyd Wright house均未提及,所以A和B選項錯誤。學生對出行日期非常明確,所以C選項是錯誤的。在多數情況下,推斷題的正確答案往往使用對話中未提到的單詞。


圖片預覽:

 
  步驟一.
依據網路上的圖書,挑選你所需要的書籍,根據以下步驟進行訂購
選擇產品及數量 結 帳 輸入基本資料 取貨與付款方式
┌───────────────────────────────────────────────────┘
資料確定 確認結帳 訂單編號    

步驟二.
完成付款的程序後,若採用貨到付款等宅配方式,3~7天內 ( 例假日將延期一至兩天 ) 您即可收到圖書。若至分店門市取貨,一週內聯絡取書。

步驟三.
完成購書程序者,可利用 訂單查詢 得知訂單進度。

注意事項.
● 付款方式若為網路刷卡必須等" 2 ~ 3 個工作天"確認款項已收到,才會出貨.如有更改書籍數量請記得按更新購物車,謝謝。

● 大陸出版品封面老舊、磨痕、凹痕等均屬常態,除封面破損、內頁脫落...等較嚴重的狀態外,其餘所有商品將正常出貨。

● 部分書籍附贈配件(如音頻mp3或dvd等)已無實體光碟提供,需以QR CODE 連結至出版社提供的網站註冊並通過驗證程序,方可下載使用。

● 我們將保留所有商品出貨權利,如遇缺書情形,訂單未達免運門檻運費需自行負擔。

預訂海外庫存.
商品到貨時間須4週,訂單書籍備齊後方能出貨,如果您有急用書籍,建議與【預訂海外庫存】商品分開訂購。